неділя, 07 вересня 2008 15:24

Коли буде створена коаліція БЮТ і ПР

Коаліція між Партією регіонів і БЮТ буде створена до кінця вересня. Про це пише газета "Сьогодні", посилаючись на джерела в БЮТ.

"Більшість "бютівців", зокрема вихідці з східних, південних і центральних областей, вважають, що коаліція з ПР – абсолютно природна. Дещо складніше з представниками західних областей, їм складніше буде пояснити об"єднання для своїх виборців. Але у будь-якому випадку всі розуміють, що нова коаліція – вигідніше перевиборів", - пояснює джерело.

В той же час, член ПР Тарас Чорновіл розповів виданню, що Партія регіонів нарешті вийшла з "безглуздих" переговорів з НУ-НС.

"І я такий задоволений! Тепер мені як одному із спікерів партії не доводиться плювати собі в душу і розповідати, що ми ще намагаємося з кимось там домовитися", - відзначив він.

"Так, в Партії регіонів є люди, які були втягнуті в переговори з Банковою, і їм тепер важко переорієнтовуватися. Але зверніть увагу: всі інші дні ці люди, як і вся фракція, голосувала за спільні рішення ПР і БЮТ. І я чув, що навіть Ахметов вже заявив, що йому легко домовитися з Тимошенко. А працювати з Банковою - це політичне самогубство, і все це розуміють", - додав Черновіл.

Він також відзначив, що віддає перевагу коаліції з БЮТ перед достроковими виборами, і вважає вірогідність створення такої коаліції дуже великою, повідомляє Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Коли буде створена коаліція БЮТ і ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі