Ексклюзиви
субота, 31 травня 2008 16:11

Колесніков зрозумів Луценка по "12 стільцях"

Народний депутат від Партії регіонів Борис Колесніков пов"язує звинувачення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на свою адресу з приводу організації розвалу демократичної коаліції лише з особливим психологічним станом міністра.

Про це він заявив у суботу на брифінгу в Донецьку.

"Щоб зрозуміти психологічний стан Юрія Віталійовича після виборів до Київради, потрібно взяти "12 стільців" відкрити передостанній розділ з отцем Федором після розкриття 12 стільця. Ось такий стан Юрія Віталійовича", - сказав він.

Колесніков спростував звинувачення Луценка про те, що нібито перебуває у змові з главою секретаріату президента Віктором Балогою.

"І взагалі, що таке змова? Якщо Юрій Віталійович має на увазі збанкрутілу демократичну коаліцію, її розпад, створення нової, то це процеси парламентські, а не змовницькі", - зазначив народний депутат.

"А те, що деякі міністри влаштували змову проти власного народу, використавши бюджетні кошти в особистих цілях - це дійсно змова", - заявив депутат.

Відповідаючи на питання журналіста, чи не шкодує він, що недавно в Донецьку тиснув руку Луценку, Колесніков заявив: "Це не я йому тиснув руку, це він мені тиснув руку".

Як повідомлялося, на прес-конференції 27 травня Луценко звинуватив Балогу і Колеснікова у змові, спрямованій на розвал демократичної коаліції, створення так званої "широкої коаліції" і повернення держави в "замовні часи кучмізму", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Колесніков зрозумів Луценка по "12 стільцях"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути