четвер, 27 березня 2008 09:11

Колесников вважає Тимошенко чарівною жінко, але "не по Сеньке шапка"

Депутат Партії регіонів Борис Колесников незадовільно оцінює 100 днів роботи уряду Юлії Тимошенко.

Про це він заявив у середу в Амвросіївці (Донецька область), куди він разом з Нестором Шуфричем приїхав підтримати Ігоря Склярова на посаду мера міста, повідомляє "Остров".

"Обіцянки не виконані... Я не хочу вдаватися в деталі. Інфляція, близька до того, щоб скотиться в гіперінфляцію. Команда? Таке враження, що зібрали команду сільської школи грати зі збірною Бразилії. (Уряд Тимошенко) - Тут - середня школа, а інфляційні світові процеси, ріст цін на сільськогосподарську продукцію - збірна Бразилії", - сказав нардеп і резюмував: "Так що, "не по Сеньке шапка".

Позитивом 100 днів роботи Кабміну Юлії Тимошенко Борис Колесников назвав те, що нинішній прем"єр-міністр - "чарівна жінка".

"Вона добре виступає. Я думаю, що екрани телевізора вона прикрасила. Це з хорошого...", - сказав народний депутат.

У той же час народний депутат Нестор Шуфрич упевнений, що наступним президентом України буде його колега по фракції Партії регіонів Віктор Янукович.

"Ми колись говорили, що Віктор Янукович буде прем"єром, а нам не вірили... Ми ще поздоровимо Віктора Федоровича з президентством України", - заявив він, пише Остров.

Зараз ви читаєте новину «Колесников вважає Тимошенко чарівною жінко, але "не по Сеньке шапка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі