пʼятниця, 08 серпня 2008 14:27

Колесников розповів про зустріч з Шустером і пообіцяв йому не заважати

Заступник голови фракції Партії регіонів Борис Колесников не братиме участі в роботі над проектами Савіка Шустера. Про це він повідомив Обозрєватель.

"У жодному випадку, я не заважатиму творчості, оскільки інакше програму ніхто не дивитиметься", - відмітив він.

За словами Колесникова, під час зустрічі з Шустером він закликав ведучого до об"єктивної подачі інформації. "Не потрібно нікому підігравати, повинна бути чітка і об"єктивна картинка. Завдання будь-якого журналіста - це об"єктивна подача інформації", - зазначив він.

Депутат також не виключив, що на телеканалі "Україна" в новому сезоні окрім Савіка Шустера з"являться ведучі з ім"ям, проте не назвав їх.

Колесников також заявив, що не планує входити в керівний склад ТРК "Україна". "У жодному випадку, на телеканалі "Україна" є чудовий продюсер, і я не маю наміру йому заважати", - відмітив депутат.

Нагадаємо, що Савік Шустер звільнився з телеканалу і в новому сезоні працюватиме на ТРК "Україна". Кажуть, що він пішов з Інтеру через тиск з боку Секретаріату Президента, повідомляє Обозрєватель.

Зараз ви читаєте новину «Колесников розповів про зустріч з Шустером і пообіцяв йому не заважати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі