пʼятниця, 05 вересня 2008 10:02

Колесников обізвав Табачника злодієм і вимагатиме для нього покарання

Колесников обізвав Табачника злодієм і вимагатиме для нього покарання
"Першим кого потрібно було вигнати з ПР, так це дешевого клоуна Дмитра Табачника, а не Богатирьову", запевняє регіонал Борис Колесников в інтерв"ю Обозрєвателю.

Колесников обурений висловами Табачника на з"їзді в Сєвєродонецьку про те, що "бізнесмени південного сходу прагнуть домовлятися з Ющенком, оскільки гроші люблять тишу".

"Хто це говорить?! Казнокрад, який не створив в своєму житті ніякого бізнесу? Як він взагалі може судити? Що він взагалі вміє робити, крім того як книжки і картини з і так небагатих українських музеїв цупити?" - говорить Колесников.

За його словами, чесному бізнесу потрібні не домовленості, а прозора влада і чесні закони.

"Домовленості важливі бюджетним злодюгам типу Табачника. Це їм тиша потрібна, щоб безкарно красти державне майно", - обурюється Колесников.

Він також заявляє, що не вважає Табачника радикалом: "Радикалами можуть бути лише незалежні люди, а вже ніяк не казнокради! Дмитро Табачник і радикалізм - поняття несумісні. Дмитро Табачник і корупція, крадіжки з музеїв - це, так, сумісні".

Колесников каже, що наполягатиме на жорстких заходах по відношенню до Табачника. Він підкреслив, що це не тільки його думка, але й "Ріната Ахметова і всіх бізнесменів південного сходу - членів ПР".

Зараз ви читаєте новину «Колесников обізвав Табачника злодієм і вимагатиме для нього покарання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі