вівторок, 10 лютого 2009 14:07

Колесніков цікавиться, звідки у Льовочкіна мерседес за $500 тисяч

Колесніков цікавиться, звідки у Льовочкіна мерседес за $500 тисяч
Минулого тижня "регіонал" Борис Колесніков, 46 років, заявив, що Льовочкін ініціював відставку уряду без залучення необхідних 226 голосів нардепів. Мовляв, так він виставив на посміховисько Партію регіонів і зіграв на руку Юлії Тимошенко. Попередив, що за таке вони виключатимуть з партії.

Льовочкін заперечує, що саме він почав процедуру відставки Кабінету Міністрів. Якщо і далі його в цьому звинувачуватимуть, то обіцяє назвати прізвища справжніх ініціаторів. Каже, що такі заяви роблять "хлопчики", мета яких отримати посади в уряді і здати Партію регіонів Блокові Юлії Тимошенко.

Мені буде що відповісти

- За нинішнім "трьопом" стоять особи, забруднені корупцією і здирництвом в 2007 році, які перекуповували депутатів з коаліції БЮТ – НУ-НС, а потім на вкрадені при цьому гроші купували собі маєтки в Дубаях, - каже на звинувачення Льовочкін.

- Льовочкін і Бойко в партії трохи більше року і якщо їх виключать, то це пройде непомітно, - каже Колесніков. - Хіба вони мають якусь вагу і за ними стоїть електорат? Якщо у них є тільки гроші, то нехай ідуть до виборця і пояснюють, звідки у них ці гроші.

Обурюється, що Львочкін обізвав окремих "регіоналів" корупціонерами. Хоча прізвищ не назвав:

- Він же дрібний чиновник, який їздить на броньованому "мерседесі" за півмільйона доларів і має з десяток охоронців, а перед суспільством не може задекларувати навіть покупку "Жигуля". Нехай же він називає імена. Я мрію, щоб він назвав моє прізвище, бо мені буде що відповісти.

Водночас "регіоналка" Інна Богословська, яка входить до "групи Льовочкіна",  каже, що це особисті розборки і їх потрібно припинити.

"Це індивідуальні і суб"єктивні розборки і їх треба припинити, - каже Богословська. - Я не бачу причин і можливості виключати Льовочкіна та Бойка із партії - це буде великою помилкою. Я раджу всім своїм колегам замовкнути".

Довідка. Сергій Льовочкін у 28 років став помічником президента Леоніда Кучми. Працював на цій посаді чотири роки до 2005-го. Потім пішов радником до голови Верховної Ради Володимира Литвина. 2006-го балотувався до парламенту за його списками, однак Блок Литвина не пройшов.

Тоді Льовочкін пішов працювати керівником апарату прем"єр-міністра Віктора Януковича. Саме тоді, він нібито відгородив поверх із кабінетом  лідера "Регіонів"скляною стіною. Заборонив доступ відвідувачам туди без свого відома. 2007 року Льовочкін вступив у Партію регіонів і пройшов до Верховної Ради за її списками.


Оксана Перевозна, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Колесніков цікавиться, звідки у Льовочкіна мерседес за $500 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі