четвер, 06 листопада 2008 09:17

Колесніченко: "Україну сьогодні всі бояться – і Росія, і США"

Якщо ми порівнюватимемо або перевірятимемо свої перспективи залежно від того, хто став лідером у США, то це означає, що в України немає ніякої перспективи.

Так народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко прокоментував ІМК думку українських політичних експертів, що з приходом Обами кардинальних змін в українсько-американських відносинах не буде.

"Україна повинна піклуватися про внутрішню безпеку і про зовнішній політичний вибір. Якщо ми порівнюватимемо або перевірятимемо свої перспективи залежно від того, хто став лідером у США, то це означає, що в України немає ніякої перспективи, ніякого майбутнього, що ми третьосортна країна, яка покликана кого-небудь обслуговувати", – сказав він.

Політик вважає, що Україна повинна будувати політику так, щоб найбільші країни світу, найсильніші лідери знайшли способи, щоб ми до них приязніше ставилися і щоб ми їх більше поважали.

"Що стосується обрання Обами, то відносини у будь-якому випадку будуть на перших порах прохолодними, тому що Україну сьогодні всі бояться – і Росія, і США. А ставлення Америки до нашої країни залежатиме від того, яким чином домовляться між собою лідери України і США", – відзначив Колесніченко.

Він вважає, що ситуацію в країні потрібно змінити так, щоб доля нашої країни залежала не від домовленостей зі США, а від того, чи зважатимуть на нас, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко: "Україну сьогодні всі бояться – і Росія, і США"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі