неділя, 16 січня 2011 16:10

Колесніченко про "замах" на Ар'єва і Донія: Це гра "політичних мікроорганізмів"

Колесніченко про "замах" на Ар'єва і Донія: Це гра "політичних мікроорганізмів"

Повідомлення про нібито замах на Володимира Ар'єва та Олеся Донія викликало подив у Партії регіонів.

На думку "регіонала" Вадима Колесніченка, воно спрямоване на те, щоб штучно привернути увагу до "Народної самооборони", яка "вже давно нікому не цікава як політична сила".

Політик зазначив, що ця інформація може викликати лише посмішку. Це провокаційне повідомлення направлене на створення ажіотажу навколо політичної сили "Народна самооборона", яка втратила свый рейтинг і вже не може привернути до себе увагу нічим, крім скандалів.

"По-перше, інформація про нібито підготовлюваний замах на Донія і Ар'єва викликає у мене подив. По-друге, це викликає занепокоєння, так як у нас вже був прецедент зі скандалом навколо отруєння Віктора Ющенка, що закінчився, м'яко кажучи, неоднозначно. Тоді, правда, це викликало міжнародний резонанс, тому що Ющенко був кандидатом у Президенти. По-третє, політична вага Ар'єва та Донія настільки мала, що ситуація з ними не викличе такого ж резонансу, як з Ющенком, навіть якщо їх разом узятих помножити на мільйон" , - цитує депутата прес-служба Партії регіонів.

На думку Колесніченка, повідомлення з приводу нібито підготовлюваного замаху на Ар'єва і Донія є дрібною політичною грою "політичних мікроорганізмів", яка свідчить або про їх завищену самооцінку, або про неадекватну оцінку ситуації тими людьми, які придумали таку провокацію. Депутат припустив, що подібні скандали вигадуються з прицілом на парламентські вибори 2012 року, щоб привернути увагу до представників "Народної самооборони".

Колесніченко також повідомив про те, що він звернувся до Генеральної прокуратури та Міністерства внутрішніх справ з вимогою розібратися в ситуації і надати захист Ар'єву і Донію.

Як повідомлялося, прес-служба партії "Народна самооборона" 15 січня заявила про нібито підготовку замаху на народних депутатів Донія і Ар'єва.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко про "замах" на Ар'єва і Донія: Це гра "політичних мікроорганізмів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі