вівторок, 21 грудня 2010 08:46

Колесніченко порівняв БЮТ з вокзальною проституткою

Колесніченко порівняв БЮТ з вокзальною проституткою

Причиною бійки у парламенті 16 грудня стало відстоювання Партією регіонів свого права на роботу.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив "регіонал" Вадим Колесніченко.

"Стаття 341 Кримінального кодексу "Захоплення державних або громадських будівель чи споруд". Ланцюгами був перекритий доступ до наших робочих місць. Стільцями, які кидали, був перекритий прохід зі сторони президіуму. Парламент працює постійно. Я можу зайти на своє робоче місце тоді, коли у цьому виникне необхідність", - розповів він.

У якості ще одного аргументу політик навів частину 2-гу статті 344 Кримінального кодексу "Втручання у діяльність державного діяча".

"Ми - державні діячі. Маємо право працювати, бо отримуємо за це гроші. Ми завжди хочемо працювати", - наголосив нардеп.

Колесніченко запевнив, що "бютівців" по-джентельменськи просили розблокувати трибуну.

"Їм сказали: "Панове, чи не могли б ви посунутись? Дозвольте нам зайти у приміщення Верховної Ради". Нам відмовили. Ми ще раз сказали: "Шановні, панове. Вибачте, будь ласка. Відкрийте двері і дозвольте зайти". У відповідь отримали ланцюги і ломи", - обурився "регіонал".

Побиття нардепів від БЮТ він назвав обороною, пославшись на статтю 36 Кримінального кодексу "Необхідна оборона ".

"Партія регіонів намагалась забезпечити законність і свої права на роботу. Стільці, якими були підперті двері, просто прибрали, щоб вони не заважали заходити", - зазначив Колесніченко і додав, що їх піднімали над головою, щоб не побити собі ноги.

"Регіонал" також вважає, що БЮТу не слід говорити про порядність.

"Порушник закону нагадує вокзальну проститутку, яка розмірковує з приводу цнотливості і моралі у суспільстві. Відрубані кабелі у щитовій, перекриті туалети, нищення приладів для голосування. Кому-кому, але не представникам БЮТ когось вчити з точки зору закону", - підсумував він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко порівняв БЮТ з вокзальною проституткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі