середа, 01 вересня 2010 17:38

Колесніченко: Допит та арешт Турчинова – не одне й теж

Колесніченко: Допит та арешт Турчинова – не одне й теж

Не дивлячись на те, що колишнього віце-прем"єр-міністра Турчинова збираються запросити на допит, це не є свідоцтвом того, що його збираються заарештувати.

Таку думку в ексклюзивному коментарі ІМК висловив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"Жоден член Партії регіонів не визначає, кого і коли заарештовувати, і кого і коли викликати на допит. Це стандартна процедура, через яку проходить багато людей. Це потрібно для слідства при розгляді тієї або іншої кримінальної справи. І якщо людину запрошують на допит, це зовсім не означає, що її можуть заарештувати. Вона просто може повідомити інформацію про ті або інші події. І якщо людину вже запросили на допит, то це її обов"язок - прийти і надати необхідні свідчення", - заявив Колесніченко.

Коментуючи заяву політолога Володимира Фесенка про те, що можливий арешт Турчинова може серйозно вдарити по рейтингу Віктора Януковича, "регіонал" заявив, що "оцінювати рейтинг Президента немає сенсу".

"І для Віктора Януковича, і для провладної коаліції, і для правоохоронних органів головним є одне: якщо людина винна, суд визначає міру покарання. І тоді можна говорити, що людина є злочинцем, не дивлячись на політичну приналежність. А всі ці припущення, що його можуть заарештувати, - це лише спроба привернути до себе увагу", - резюмував Колесніченко.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко: Допит та арешт Турчинова – не одне й теж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі