пʼятниця, 17 травня 2013 06:53

Колег Корнацького викликають на "безглузді допити"

Колег Корнацького викликають на "безглузді допити"
Аркадій Корнацький. Фото: dt.ua

Бізнесмен та кандидат на виборах до Верховної Ради України від ВО "Батьківщина" у скандальному 132-му окрузі Аркадій Корнацький заявив, що працівники його підприємства системно відчувають тиск з боку правоохоронних органів.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"Здебільшого керівники, спеціалісти, працівники товариства "Агрофірма Корнацьких" на Миколаївщині протягом останнього часу піддаються просто таки системним репресіям", - розповів опозиціонер.

За його словами, їх викликають до органів прокуратури, міліції, різних державних інспекцій "на абсолютно безглузді допити з підстав, які жодного складу правопорушення не передбачають".

"Це такі люди, як директор нинішнього підприємства Лушкар Зінаїда Дмитрівна, головний інженер Жуковський Ігор Борисович. Можна довго перераховувати. Це десятки людей", - уточнив Корнацький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні директора фірми Корнацького знайшли мертвим у полі

Крім того, бізнесмен зазначив, що йому не відомі результати експертизи щодо смерті директора його агрофірми Анатолія Дзируна, якого знайшли мертвим учора вранці.

"Точного висновку експертизи я ще не знаю. Можливо, це дійсно інсульт або інфаркт. Але я не відкидаю, що Анатолія Васильовича, як і багато інших людей, які зі мною співпрацювали, та обстановка репресій останнім часом тримала у стані постійного стресу. Тому не відкидаю, що певною мірою це стало причиною трагедії", - наголосив Корнацький.

Зараз ви читаєте новину «Колег Корнацького викликають на "безглузді допити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі