вівторок, 16 листопада 2010 17:09

Кодекс Азарова зробить безробітними мільйон українців - Королевська

Кодекс Азарова зробить безробітними мільйон українців - Королевська

Ухвалення Податкового кодексу в нинішній редакції залишить без роботи мільйон українців.

Про це в інтерв'ю журналістам заявила нардеп від БЮТ Наталія Королевська.

Вона зазначила, що від Податкового кодексу залежить економіка держави - ціни заробітні плати, тарифи.

"Так ось в тому варіанті документа, який зараз розглядається в парламенті, можна відповісти однозначно - безробіття захлесне Україні. Більше мільйона робочих місць по всій країні буде скорочено", - додала депутат.

Королевська також зазначила, що завдяки існуванню спрощеної системи оподаткування, ВВП України зріс майже в 10 разів - з 85 мільярдів у 1996 році до 850 мільярдів у 2006 році.

"За ці роки країна отримала найменші показники з безробіття. Що ж пропонується сьогодні? Цим варіантом Податкового кодексу пропонують ліквідувати існування спрощеної системи", - сказала вона.

"Це призведе до того, що понад мільйон людей вийдуть на біржу праці, залишаться безробітними", - додала депутат.

Крім того, Королевська зазначила, що влада не може забезпечити гідний соціальний рівень життя людей і споживчий кошик не переглядалися десять років.

Нагадаємо, що 16 листопада Верховна Рада у першому читанні розглядає проект Податкового кодексу. На цей час парламентарі розглянули понад 600 поправок.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Кодекс Азарова зробить безробітними мільйон українців - Королевська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі