вівторок, 02 грудня 2008 12:05

Коаліції ПР-БЮТ не буде - Каськів

У парламенті VI скликання вже ніколи ніякої коаліції не створять. Про це сьогодні журналістам заявив народний депутат від НУ-НС Владислав Каськів, повідомляє РБК-Україна.

"Я прогнозую, що ніякої коаліції БЮТ і ПР не створять, оскільки посада прем"єра тільки одна. І, за моєю інформацією, Тимошенко наполягає на тому, щоб цей пост залишився за нею. А ПР, безумовно, хоче отримати головний портфель прем"єра, щоб контролювати бюджет… Те, що заявляють, що Янукович може стати спікером - це смішно. Це за природою речей його не цікавить. Думаю, що це комусь приснилося в снах, але це нереально", - сказав він.

Також він прогнозує, що 4 грудня буде обраний новий голова ВР. "Думаю, в четвер буде обраний спікер, і найймовірніше, це буде Іван Плющ… При різних обставинах, за нього можуть віддати від 226 голосів до 300 з хвостиком… але коаліції створено не буде. Я упевнений, що в парламенті шостого скликання вже ніколи ніякої коаліції не створять", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Коаліції ПР-БЮТ не буде - Каськів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі