пʼятниця, 18 травня 2007 14:04

Коаліція зібрала мітинг проти проведення виборів у Раду

 На Майдані Незалежності в Києві в п"ятницю почався мітинг прихильників коаліції національної єдності і супротивників позачергових парламентських виборів.

В даний момент на центральній площі столиці знаходиться близько 4-5 тисяч прихильників Партії регіонів, Комуністичної та Соціалістичної партії України.

Рух на Хрещатику в районі Майдану перекритий, оскільки демонстранти стоять не тільки на пішохідних тротуарах, але і на проїжджій частині.

З боку Європейської площі з наметового містечка Партії регіонів, який знаходиться біля Верховної Ради і Кабінету міністрів України, продовжують у бік Майдану рухатися колони активістів Партії регіонів.

Мітинг коаліції в п"ятницю почався з виступу народного депутата України від Партії регіонів Вадима Колесніченко, який з сцени інформує мітингуючих про політичну ситуацію в країні. Зокрема, він заявив про те, що Конституційний суд України продовжує свою роботу і може найближчим часом винести якісь ухвали щодо указу президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України, пише Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Коаліція зібрала мітинг проти проведення виборів у Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі