четвер, 17 квітня 2008 11:05

Коаліція вимагає сьогодні влаштувати Добкіну розбірки

Коаліція виступає за включення до порядку денного Верховної Ради в четвер проекту постанови про призначення позачергових виборів мера Харкова й Харківської міської ради.

Про це сказав депутат Ради, один з лідерів фракції Блоку Юлії Тимошенко Микола Томенко, оголошуючи рішення коаліції, прийняте під час перерви засідання парламенту.

"Ми зараз просимо порушити питання про дострокові вибори в Харкові", - сказав він.

Крім цього, коаліція звернулася до правоохоронних органів із проханням розслідувати події, що сталося в Харкові 16 квітня, пов"язані з пожежею на ринку "Барабашове".

31 березня комітет Ради з державного будівництва й місцевого самоврядування рекомендував парламенту призначити позачергові вибори мера Харкова й Харківської міськради.

Управління СБУ в Харківській області 17 березня порушило кримінальну справу за фактом розтрати майна в особливо великих розмірах посадовими особами Харківської міськради.

7 березня Рада вирішила розслідувати можливі порушення Конституції й законів мером Харкова Михайлом Добкіним і секретарем Харківської міськради Геннадієм Кернесом, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Коаліція вимагає сьогодні влаштувати Добкіну розбірки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі