субота, 29 вересня 2007 09:21

Коаліція в новому парламенті збережеться у нинішньому складі - Мороз

Правляча коаліція в новообраному парламенті України збережеться в нинішньому складі.

Про це лідер Соціалістичної партії, голова Верховної Ради V скликання Олександр Мороз заявив у п"ятницю ввечері в прямому ефірі програми "Свобода Савіка Шустера" на телеканалі "Інтер".

Мороз також виразив упевненість, що нинішній склад коаліції в наступному парламенті відновить свою діяльність. Крім того, за його словами, він особисто виступає за те, щоб коаліція поповнилася новими політичними силами.

"Я цього не приховую, ми не проти розширення коаліції, але не за нове її створення, а за приєднання до коаліції тих, хто хоче працювати на благо України", - підкреслив він.

Лідер СПУ також завірив, що не боїться програшу своєї політичної сили на позачергових парламентських виборах, оскільки цього не станеться.

"Я думаю, що людей не потрібно переконувати у тому, що я не боюся нічого", - сказав він.

За словами Мороза, сьогодні головним питанням залишається те, чим закінчиться "організована авантюра з достроковими виборами". Він відзначив, що якщо вдасться відстояти об"єктивність голосування, не допустити фальсифікації, то, поза всяким сумнівом, нинішня коаліція зміцнить свої позиції, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Коаліція в новому парламенті збережеться у нинішньому складі - Мороз ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі