понеділок, 23 квітня 2007 10:41

Коаліція не відкликатиме своїх прихильників з Києва

Коаліція не збирається відкликати своїх прихильників з Києва, про це повідомила координатор парламентської більшості, лідер парламентської фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова. Також вона відзначила, що свого часу "на цьому Майдані свободи люди довели своє право обирати того, кого вважали за необхідне".

"Розмови про дострокові вибори, навіть за тих умов, які визначив Президент, ми ні в якому разі підтримувати не будемо", - цитує її слова прес-служба Партії регіонів.

На думку Богатирьової, "діалог, який зараз ведуть і прем"єр, і Президент, він не буде вичерпаний навіть після рішення Конституційного Суду. І цей діалог продовжуватиметься, буде пошук компромісу".

Вона вважає, що сторони не обійдуться без "узгодження такого пакету законодавчих актів, які будуть необхідні на наступний рік, на цей рік", необхідних для вирішення конфлікту. Координатор більшості у ВР також вважає за можливе продовження роботи над внесеннями змін до Конституції з урахуванням зауважень ПАРЄ, пише РБК.

Зараз ви читаєте новину «Коаліція не відкликатиме своїх прихильників з Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі