вівторок, 04 березня 2008 13:18

Коаліція не хоче розпочинати роботу з НАТО

Фракція НУНС пропонує розпочати роботу парламенту незважаючи на те, що погодженого проекту постанови по НАТО немає.

"НУНС і коаліція пропонують приступити до роботи, не чекаючи, поки буде знайдено компромісний текст щодо постанови по НАТО, бо текст може бути не знайдений, а питання НАТО актуально хвилює не більше 5% суспільства", - сказав Кириленко.

"Тому ми вносимо пропозицію вже сьогодні на пленарному засіданні ввечері о 16:00 розпочати розгляд питань, які вже давно на порядку денному парламенту. І ми закликаємо всі фракції розпочати процедуру внесення змін до Конституції щодо скасування недоторканності", - заявив він.

Він також додав, що якщо опозиція не буде голосувати, це рішення буде проведено голосами коаліції.

Також НУНС пропонує після цього проголосувати законопроект щодо скасування депутатських пільг і привілеїв, зміни до регламенту щодо забезпечення діяльності опозиції.

Кириленко знову підкреслив, що, якщо політичні сили не дійдуть до згоди по НАТО, весь парламент і суспільство не можуть біти заручниками цього.

Він також повідомив, що Партія регіонів у вівторок зареєструвала проект постанови, "який усуває Верховну Раду від ухвалення остаточного рішення (по НАТО) за результатами референдуму".

"Це демонструє одноосібну налаштованість Партії регіонів до розв"язання цього питання, без з"ясування думки і позиції інших фракцій, які тиждень витратили на переговори в робочій групі", - сказав Кириленко, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Коаліція не хоче розпочинати роботу з НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі