понеділок, 21 травня 2007 12:11

Коаліція готує захоплення Печерського суду

"Наша Україна" заявляє, що депутати від коаліції готують силове захоплення Печерського райсуду. Про це повідомляє керівник департаменту Анатолій Луценко.

"Як стало відомо аналітичному департаменту "Нашої України", на найближчі дні, найімовірніше - на вівторок, 22 травня, заплановано силове захоплення Печерського райсуду столиці", - йдеться в повідомленні.

"Приводом для цього стане рішення Уманського міськрайонного суду Черкаської області про визнання незаконними відповідних указів президента, тобто про поновлення Колесниченка на посаді голови Печерського районного суду Києва", - зазначив Луценко.

За наявною інформацією таке рішення 22 травня готові винести три підконтрольні Колесниченку судді Уманського суду.

В повідомленні зазначається, що серед цих суддів є кум Колесниченка та ще двоє залежних від нього суддів, одному з яких він у свій час як голова Уманського міськрайсуду допоміг стати суддею.

"Для коаліції повернення Колесниченка, якого тісно пов"язують з Ківаловим, на посаду голови Печерського суду є принципово важливим. У такий спосіб вона повертає собі контроль над "головним" судом столиці і зможе використовувати його можливості під час позачергових парламентських виборів, а також впливати на його рішення з інших важливих політичних та економічних питань", - вважає Луценко.

"Однак перше завдання, яке має виконати Колесниченко одразу ж після свого поновлення, – це забезпечити рішення Печерського суду про визнання незаконними указів Президента про звільнення суддів Конституційного суду Станік, Пшеничного та Іващенка", - каже Луценко, повідомляє прес-служба партії.

Зараз ви читаєте новину «Коаліція готує захоплення Печерського суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі