понеділок, 03 березня 2008 11:56

Коаліціонери не будуть відтягувати "регіоналів" від заблокованої трибуни

Блок Юлії Тимошенко підтримає НУ-НС і завтра прийде о 10:00 у сесійну залу щоб розпочати пленарне засідання. Про це повідомив голова парламентської фракції БЮТ Іван Кириленко по завершенню зустрічі голови ВР з лідерами фракцій.

В свою чергу голова фракції НУ-НС В"ячеслав Кириленко заявив, що в разі блокування опозицією трибуни та президії ВР завтра вони (НУ-НС) не будуть вдаватися до фізичних методів розблокування. Водночас він висловив сподівання, що опозиція не буде фізично перешкоджати проведенню засідання оскільки "вона має пам"ятати, що 14 лютого пішов відлік часу згідно з яким, через місяць від цієї дати, якщо пленарне засідання не розпочнуться, Президент має право розпустити ВР".

Він також запевнив, що блок НУ-НС проти дострокових виборів. Також він повідомив, що завтра на пленарному засіданні НУ-НС запропонує депутатам розглянути питання щодо депутатської недоторканності, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Коаліціонери не будуть відтягувати "регіоналів" від заблокованої трибуни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі