вівторок, 24 квітня 2007 19:17

Князевича біля Конституційного суду побив кримський ОМОН

Про це заявив народний депутат п"ятого cкликання від блоку "Наша Україна" Руслан Князевич в інтерв"ю "Газеті по-українськи".

Генпрокуратура підготувала наказ про арешт 50 активістів з опозиції, які брали участь в мітингу 18 квітня. Серед них і ваше прізвище. Чи можливо, що ГПУ  подасть запит до ВР і депутати від більшості проголосують за позбавлення недоторканості когось із опозиції?

- "Насамперед хочу сказати, що коли я з"явився на роботу, то побачив блокування Конституційного суду. Але туди не могли потрапити судді за квотою президента - зводить брови. - Вони стояли на дорозі і сказали мені, що не можуть пройти всередину. Через це ми намагались допомогти саме їм. Там стояв ОМОН, представники від Партії регіонів - киває головою Князевич. -  Але вони так вибудували ситуаці, ніби ми в усьому винні. Вони все перевернули з ніг на голову - обурюється і зводить плечима.
А що до генпрокуратури, то я думаю, що вона відправила на певний час лікуватися Медведька і поставила донецького, який не буде "брезгувати" жодними методами, аби загострити ситуацію".

Ви знімали побої?

- "Я нічого не робив, бо тоді був дуже зворушений - каже. - Я на своєму тілі відчув гумові палиці ОМОНа. Вони били без розбору, не зважаючи на те, що люди показували депутатські посвідчення і значки. Їм казали, що ви б"єте народних депутатів, а вони кричали, що була вказівка бити всіх, не перебираючи. Дуже показово, що ОМОН сам говорив, що був з Криму. Ми вас тут в Києві не знаємо, тому будемо бити всіх".

Повну версію інтерв"ю читайте у пятничному номері "Газети по-українськи".
Зараз ви читаєте новину «Князевича біля Конституційного суду побив кримський ОМОН ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі