пʼятниця, 22 жовтня 2010 09:35

Книгу Кучми читатимуть азербайджанською мовою

Книгу Кучми читатимуть азербайджанською мовою

Книга екс-президента України Леоніда Кучми "Зламане десятілiття" буде перекладена азербайджанською мовою.

Як повідомляє прес-служба президентського фонду "Україна", в книзі розглядається великий комплекс складних питань реформ, розвитку і кризи в Україну. У книзі Кучма дав власні оцінки новітньої історії країни.

Як зазначає ініціатор перекладу журналіст-перекладач Гараш-Гароглан Тагієв, все це визначає актуальність перекладу книги Кучми "Зламане десятиліття" азербайджанською мовою.

"Переклад книги сприятиме розширенню багатогранного співробітництва і зміцнення дружби українського та азербайджанського народів, що історично склалася", - зазначив у розмові з Тагієвим посол Азербайджану в Україну Ейнуллу Мадатлі.

Основна частина книги присвячена економічним питанням. У ній автор дає відповіді на багато питань, що стосуються шляхів розвитку країни. У той же час книга містить глибокий політико-економічний аналіз сучасної ситуації в Україні.

"Своєю книгою я хотів дати відповідь на питання: чому Майдан став лінією розлому в розвитку країни, між зростанням економіки та її стагнацією", - пише у вступному слові Кучма.

Kyiv Post

Зараз ви читаєте новину «Книгу Кучми читатимуть азербайджанською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі