середа, 24 листопада 2010 12:12

Клюєв усамітнився з підприємцями

Клюєв усамітнився з підприємцями

У Кабміні відбувається зустріч підприємців із віце-прем'єром Андрієм Клюєвим.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав один із лідерів акціїх протесту підприємців проти Податкового кодексу Василь Заставнюк.

"Сьогодні зустріч почалася об 11.00. Вчора ввечері ми вирішили створити робочу групу з кількох чоловік. Від нас піде Юра Єрьоменко, який займаєтсья юридичними питаннями. Він дуже добре знає питання Податкового кодексу. Перед ним чітко поставлені цілі чого ми хочемо, а це 100% ветування документу. Він знає, що робити", - розповів мітингувальник.

За словами Заставнюка, це будуть перші, але не останні перемовини з владою.

"А поки ми готуємося до завтрашнього дня, до масштабної акції. Ми розсилаємо повідомлення в регіони, вирішуємо питання, щоб люди якось могли сюди добратися, вирішуємо питання теплих речей", - розповів підприємець.

Мітингувальник також додав, що на сьогоднішній день у наметовому містечку речей вистачить на всіх.

"Багато приносять з ринку Оболонь, Троєщина, прості кияни, передають з регіонів. Зі Львова хлопці готують машину з теплим одягом та продуктами. Тому це означає, що ми налаштовані на перемогу", - зазначив він.

Заставнюк наголосив, що ніхто не має права узурпувати владу, тому люди готові не здаватися та вимагати свого до останнього.

"Нас вже не лякає дощ чи мороз. Ми однаково від свого не відступимося", - запевнив протестувальник.

Між тим, у наметовому містечку розгорнули медпункт, до якого звернулося декілька десятків людей.

Раніше повідомлялося, що влада почала перемовини з підприємцями стосовно Податкового кодексу. За словами першого віце-прем'єра Андрія Клюєва, в документі будуть враховані "розумні побажання підприємців".

Зараз ви читаєте новину «Клюєв усамітнився з підприємцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

78

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі