четвер, 24 лютого 2011 11:20

Клюєв розповів про "будівельника" Януковича та його "економічні рейки"

Клюєв розповів про "будівельника" Януковича та його "економічні рейки"

Президенту України Віктору Януковичу за перший рік керівництва країною вдалося досягти глобальних перетворень у всіх сферах життєдіяльності держави.

Так вважає перший віце-прем'єр-міністр України - міністр економічного розвитку та торгівлі Андрій Клюєв, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Клюєв нагадав, що в березні минулого року, коли нова команда прийшла до влади, ситуація була "найскладнішою".

"Дефіцит сектора держуправління сягав майже 20%. У скарбниці було порожньо. Держборг за 2009 рік виріс на 61%. Невигідна для України газова угода робила неможливим вихід економіки з кризи", - уточнив перший віце-прем'єр.

У той же час він відзначив, що новій команді за короткий термін "вдалося стабілізувати державні фінанси, почати активну співпрацю з міжнародними фінансовими організаціями, істотно підвищити кредитні рейтинги країни, кардинально знизити приріст боргів".

За словами "регіонала", було розпочато масштабне будівництво об'єктів інфраструктури.

"Активно будуються дороги, мости, аеропорти, вокзали, готелі, лікарні, стадіони - у всіх регіонах України. Причому, вже в 2010 році побудовані десятки важливих транспортних об'єктів, які лише значилися в планах влади протягом десятиліть", - підкреслив Клюєв.

Як зазначив чиновник, президент України поставив завдання перевести зовнішню політику на "економічні рейки". Він також додав, що для досягнення головної мети реформ, заявлених Віктором Януковичем, - значного підвищення рівня та якості життя громадян, шлях один - модернізація усіх сфер.

Зараз ви читаєте новину «Клюєв розповів про "будівельника" Януковича та його "економічні рейки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі