четвер, 06 листопада 2008 16:13

Клюєв і Шуфрич присягнули у вірності Януковичу

Народний депутат України, член президії політради Партії регіонів Андрій Клюєв обурений фальшивими провокаційними заявами деяких ЗМІ про те, що нібито фракція Партії регіонів розвалюється та існує якась розкольницька "група 34".

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Не дочекаються, - так коротко відреагував Андрій Клюєв на провокації опонентів. - Ми сильні і єдині, як ніколи. Ми і наш лідер Віктор Янукович".

У свою чергу "регіонал" Нестор Шуфрич також сказав, що не збирається виходити з Партії регіонів. Про це він заявив, коментуючи "замовні провокаційні матеріали про якісь групи і "багнети", які нібито втрачає" Віктор Янукович.

"В одному з таких списків я знайшов і своє прізвище. Отож, я авторитетно і категорично заявляю: я - той багнет Партії регіонів, який Янукович ніколи не втратить", - заявляє Шуфрич.

"З Віктором Федоровичем нас зв"язують роки спільної роботи, пережиті тяжкі часи – перемоги і поразки. Для мене лідер – величезний авторитет. Я завжди поважав і поважаю Віктора Федоровича. Нікому не вдасться спровокувати мене на будь-які розколи. Я справді той багнет, який Янукович ніколи не втратить", - додав він.

За матеріалами: 4post, Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Клюєв і Шуфрич присягнули у вірності Януковичу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі