середа, 11 червня 2008 15:50

Кличко жорстко контролюватиме Довгого, щоб той не влаштував зеимельний дерибан

Блок Віталія Кличка сформує опозицію в Київраді, щоб запобігти земельному дерибану.

"Активні намагання представників блоку Черновецього та його сателітів переконати громадськість в тому, що Київрада – це суто господарський орган, в якому немає місця на поділ "більшість-опозиція" є нічим іншим, як спробою приховати узурпацію влади в Києві", - йдеться в повідомленні прес-служби блоку.

"Ми формуємо впливову опозицію в Київраді задля протидії спробам дерибану Києва представниками клану Черновецького, адже цинічний підкуп і порушення регламенту під час голосування за секретаря Київради продемонстрували готовність групи мера йти на будь-які кроки, аби лиш уникнути контролю за своєю діяльністю з боку незалежних депутатів", - зазначив Віталій Кличко.

За словами Кличка, міська влада Києва зараз перебуває на межі повного захоплення блоком Черновецького, незважаючи на волю виборців. Наступним кроком мера, на думку Кличка, стане спроба захоплення керівництва комісій Київради – і при цьому не будуть зважати ні на регламент, ні на законодавство.

"Концентрація в руках однієї політичної сили посади міського голови, секретаря Київради та керівників комісій створює надзвичайні можливості для зловживань, - переконаний Віталій Кличко, - і тому ми налаштовані на формування сильної опозиції для контролю за діяльністю мерії та недопущення дерибану Києва".

Можливими партнерами в такій опозицій Кличко вважає всі фракції, які не підтримали кандидатуру креатуру Черновецького на посаду секретаря міськради.

"Ми будемо жорстко контролювати дотримання регламенту, бюджетні та земельні питання, виконання соціальних зобов"язань та багато інших аспектів діяльності Київської влади", - наголосив Кличко.

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кличко жорстко контролюватиме Довгого, щоб той не влаштував зеимельний дерибан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі