четвер, 12 вересня 2019 11:40

Кличко заговорив про розпуск Київради

Кличко заговорив про розпуск Київради
Кличко ініціює розпуск Київради. Фото: УНІАН

Міський голова Києва Віталій Кличко оголосив про консультації з керівництвом депутатських фракцій і груп міської ради про дострокове припинення повноважень Київради.

"Я ініціюю консультації з головами депутатських фракцій і груп про дострокове припинення повноважень Київради 8-го скликання", - заявив Кличко перед початком пленарного засідання Київради у четвер.

"Сьогодні прийшли депутати, які відповідальні перед своїми виборцями. Але кворуму, немає, на жаль. Чому? Бо "працюють" із багатьма депутатами. Бо підривають і дестабілізують роботу київської влади.

І це напередодні початку опалювального сезону, бюджетного процесу. Коли потрібно вирішувати багато питань із забезпечення життєдіяльності міста.

Мені нецікаві чиїсь договорняки і маніпуляції. За це депутати нестимуть відповідальність перед киянами, які їх обирали. І, судячи з усього, вже скоро", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнення Кличка: у Вакарчука розкритикували Зеленського

Офіс президента домагався звільнення Віталія Кличка наприкінці липня.

Попередній склад уряду Володимира Гройсмана відставку Кличка розглядати відмовився.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук назвав причиною звільнення зв'язки Кличка із Вадимом Столаром. Його пов'язують із забудовними схемами в столиці.

Зараз ви читаєте новину «Кличко заговорив про розпуск Київради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі