субота, 24 листопада 2012 13:30

Кличко вважав історії своєї бабусі про Голодомор жахливими казками

Автор: Фото: прес-служба "УДАРу"
 

Історію своєї країни треба знати і робити висновки з її фактів. Для того, щоб ті страшні трагедії, які були, більше не повторювалися. Про це заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко у музеї Голодомору в столиці, повідомляє прес-служба партії.

"У того, хто не пам'ятає свого минулого, немає майбутнього. Голодомор був геноцидом проти українського села. Коли моя бабуся, яка пережила голод, розповідала мені маленькому ті страшні історії, я думав, що це жахливі казки", - згадує Кличко.

"Ми повинні пам'ятати і шанувати невинних жертв і повинні зробити висновки щодо того, хто і навіщо влаштував цілеспрямоване знищення людей - щоб не допустити таких трагедій і таких політиків, які здатні піти проти свого народу", - підкреслив він.

Музей Голодомору Кличко відвідав разом з українською письменницею, народним депутатом Марією Матіос, яка обрана до Верховної Ради.

Сьогодні в Україні і світі українці вшановують жертв Голодомору 1932-33 років.

Цьогорічні заходи вшанування присвячені, зокрема, людям, які у 1932-33 роках рятували співвітчизників від голодної смерті.

Зараз ви читаєте новину «Кличко вважав історії своєї бабусі про Голодомор жахливими казками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі