понеділок, 16 вересня 2013 14:30

Кличко визнав, що висунути єдиного кандидата в мери непросто

Кличко визнав, що висунути єдиного кандидата в мери непросто
Віталій Кличко. Фото: sumy.klichko.org

УДАР наполягає на одночасному проведенні виборів мера столиці та Київради.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав лідер політсили Віталій Кличко.

"Сьогодні Київрада сформована Леонідом Черновецьким і є повністю підконтрольною Партії регіонів. У більшості депутатів є гріхи, які тягнуться з минулих часів. За ці "нитки" їх смикають перед необхідними голосуваннями", - зазначив депутат.

Політик нагадав, що питання призначення виборів в Києві двічі ставилося на голосування в парламенті, але було провалено через Партію регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мхітарян допоміг "Боруссії" розгромити "Гамбург": результати 5-го туру бундесліги

"Вони прекрасно розуміють, що будь-який кандидат від опозиції сьогодні виграє у представника Партії регіонів. А Київрада на 90 відсотків буде сформована з опозиції. Перед 2015 роком Янукович ні в якому разі не хоче втрачати контроль над Києвом. Оце є основною мотивацією того, що відбувається", - зауважив він.

Кличко впевнений, що не призначаючи вибори, депутати знищують самоврядування в столиці.

"Ми зверталися до Рибака, до Партії регіонів. Але вони нічого не вирішують, бо є солдатами, які виконують команду зверху, яку їм дає Адміністрація президента", - наголосив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко вимагає, аби Азаров прозвітував у Раді

Коментуючи те, що він досі офіційно не відмовився від участі у виборах мера Києва, лідер УДАРу пояснив: "Коли будуть призначені вибори мера, тоді ми озвучимо свою позицію. Але їх немає. Як тільки вони будуть призначені, опозиційні сили висунуть єдиного кандидата. Це не просто. Але я впевнений, що ми зможемо визначити людину, яка буде балотуватися від опозиційних сил".

Зараз ви читаєте новину «Кличко визнав, що висунути єдиного кандидата в мери непросто ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі