понеділок, 24 вересня 2012 15:03

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Кличко: Українська влада тягне країну все глибше в безодню авторитаризму

Кличко: Українська влада тягне країну все глибше в безодню авторитаризму
Віталій Кличко вважає, що влада тягне країну в безодню. Фото: lviv-udar.com

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко заявив, що резолюція Сенату США щодо екс-міністрова Юлії Тимошенко, хоч і має рекомендаційний характер, але насправді є "червоною карткою" для влади.

"Українська влада декларує нібито демократичні принципи, прагне нібито в Європу, а в насправді тягне країну все глибше в безодню авторитаризму. Світ це бачить і бачить давно", - сказав Кличко, передає прес-служба партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резолюція США по Україні носить рекомендаційний характер - експерт

"І не вірить порожнім деклараціям, які розходяться з дійсністю. І я вважаю, що Рубіконом, після якого у відношенні українських чиновників застосують або не застосують санкції, стануть парламентські вибори", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сенаті США пропонують відкликати посла з України до звільнення Тимошенко?

Крім того, політик сумнівається у відкритості і чесності майбутніх парламентських виборів.

"Особливо якщо враховувати те, як, наприклад, формувалися окружні виборчі комісії, як формують сьогодні дільничні комісії. Робиться все, щоб туди потрапили тільки представники провладної партії або політичних сил, які є сателітами Партії регіонів", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Кличко: Українська влада тягне країну все глибше в безодню авторитаризму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі