понеділок, 26 жовтня 2020 10:05

Кличко може виграти у першому турі

Кличко може виграти у першому турі
Кличко - мер Києва з 2014 року. Фото: @Vitaliy.Klychko

Діючий мер Києва Віталій Кличко перемагає у першому турі виборів. Про це заявила голова виборчого штабу партії "УДАР Віталія Кличка" Оксана Продан.

За її словами, Кличко набирає 50,9% голосів.

"Через епідеміологічні обмеження маємо зараз трохи більше 50% протоколів з мокрими печатками для альтернативного підрахунку голосів. При цьому маємо вже 99% дільниць, які надали свою інформацію про те хто і скільки отримав, як кандидати в мери, так і політичні сили на виборах у Києві.

Згідно з паралельним підрахунком голосів, Віталій Кличко отримує 50,9% голосів і з великою ймовірність перемагає уже в першому турі", - цитує Оксану Продан "Укрінформ"

За словами керівниці штабу "Удару", представник ОПЗЖ Олександр Попов - 9,5 %, "Голосу" Сергій Притула - 7,9 %, "Батьківщини" Олексій Кучеренко - 6,4 %, Ірина Верещук - 5,5 %, Андрій Пальчевський - 5,3 %.

Партію "УДАР Віталія Кличка" на виборах до Київради підтримали 19,7 % виборців, "Європейську Солідарність" - 19,5 %, "Єдність" Олександра Омельченка - 8,5 %, ОПЗЖ - 7,6 %, "Слугу народу" - 7,3 %, "Батьківщину" - 7,2 %, "Голос" - 5,8 %, "Перемогу Пальчевського" - 4,4 %.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія Зеленського не отримує перші місця у низці міст - екзитпол

25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори. Українці обирали сільських, селищних, міських голів і депутатів сільських, селищних, міських, районних, обласних та районних у містах рад.

Результати виборів у столиці підіб'ють не раніше середи, сказали у міській ТВК.

Зараз ви читаєте новину «Кличко може виграти у першому турі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі