субота, 31 травня 2008 12:32

Кличко каже, що не зміг відмовити Тимошенко

"Коли лідер однієї з ключових політичних сил країни, до того ж прем"єр-міністр, запрошує вас на розмову, навряд чи можна відмовити", - так лідер блоку свого імені Віталій Кличко у інтерв"ю "Дзеркалу тижня" прокоментував свій приїзд до офісу Юлії Тимошенко у ніч київських виборів.

Від прямої відповіді на запитання, чи було метою зустрічі засвоювання уроків поразки, чи сторони будували плани на майбутнє, Кличко ухилився, заявивши: "Я приїхав на зустріч, вислухав Юлію Володимирівну, членів її штабу і поїхав у свій штаб". На думку Кличка, БЮТ нема чим йому дорікати, "адже попередні домовленості не були дотримані саме БЮТ", - підкреслив кандидат у мери, який посів третє місце у перегонах. Він уточнив, що "йшлося про те, що ми робимо праймеріз, у результаті люди вирішують, кому бути єдиним кандидатом від демократів. Було розроблено досить чітку схему вимірів, котра абсолютно виключала фальсифікації та лобіювання інтересів того чи іншого кандидата і давала змогу зробити висновок, кого підтримують кияни". Саме на таких умовах, стверджує Кличко, він готовий був поступитися званням єдиного кандидата від демократичних сил Олександру Турчинову. "Однак домовленості було зірвано", - ще раз підкреслив Кличко.

Та додав, що "якщо бути об"єктивним, більше на один відсоток (ніж Кличко) набрала Тимошенко, а не Турчинов", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кличко каже, що не зміг відмовити Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі