неділя, 25 травня 2008 13:32

Кличко готовий до співпраці з Партією регіонів в новій Київраді

Віталій Кличко вважає, що його блок створить коаліцію в новій Київраді з Блоком Юлії Тимошенко.

Про це він заявив після голосування у неділю.

"Коаліція буде створена з БЮТом. Ми з ними співпрацювали в минулій Київраді і сподіваюся, що будемо співпрацювати в цій", - сказав Кличко.


На запитання, хто стане секретарем Київради і чи може ним стати Олександр Турчинов, Кличко порадив тверезо дивитися на речі.

"Турчинов досвідчений політик, і йому достатньо роботи в Кабміні. Те, що Юлія Тимошенко йде до Київради, ще не означає, що вона буде депутатом чи стане її секретарем", - сказав він.

Кличко також висловив розчарування, що БЮТ, НУНС і Блоку Кличка не вдалося висунути єдиного кандидата.

"Я розчарований, що політичні сили ставлять перед собою, перш за все, політичні завдання. Я не представник політичної сили, як плацдарм і територіально-адміністративний ресурс (для майбутніх виборів)", - сказав він.

На запитання, чи розглядає він Олександра Турчинова як конкурента, Кличко відповів: "Як я можу розглядати як опонента людину, яка ніколи в Києві не працювала, не виросла в Києві, а приїхала сюди вже народним депутатом. Так, це політична фігура, але тут у нього чисто технічна функція. Як там у пісні співається: "Партия сказала "надо", комсомол ответил – "есть".

На уточнення, з ким його сила співпрацюватиме в Київраді, крім БЮТ, Кличко сказав, що готовий говорити про співпрацю з будь-якою силою, крім Блоку Черновецького. Щодо Партії регіонів, то Кличко сказав, що вони також готові до співпраці, якщо ПР не буде працювати на свої інтереси, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кличко готовий до співпраці з Партією регіонів в новій Київраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі