четвер, 11 липня 2013 13:45

"Кличка не було у Київраді, бо він зараз у Врадіївці" - Геращенко

"Кличка не було у Київраді, бо він зараз у Врадіївці" - Геращенко
Фото: ua.euronews.com

Опозиційні депутати заявили про перемогу над провладними силами у боротьбі проти продовження роботи Київради.

Закриття 11-ї сесії 6-го скликання Київради вони назвали своїм досягенням, про це сказав лідер об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк.

"Віктор Янукович і Партія регіонів хотіли провести незаконне засідання Київради. Опозиція чітко заявила: у киян вкрали право вибору, свого мера, нових депутатів, які не будуть грабувати Київ і які будуть працювати на територіальну громаду. Термін повноважень цієї Київради завершений. П'ять років — це 5, не 7, 10 і не 15. Зрозуміло, що Янукович хоче також перенести президентські вибори з 2015 на 2020 рік, але сьогодні опозиційні партії оголосили, що Київрада нелегітимна, вона не може проводити засідання", - заявив Яценюк.

Арсеній Яценюк оголосив сьогоднішнє засідання Київради таким, яке не відбулося. Він також наголосив, що на вимогу усіх опозиційних сил повинні відбутися дострокові вибори, як мера Києва так і депутатів Київської міської ради.

Тим часом депутат від "Удару" Ірина Геращенко також заявила, що вони вимагатитмить проведення виборів мера та Київради, а відсутність Кличка пояснила його перебуванням у Врадіївці.

 

Зараз ви читаєте новину «"Кличка не було у Київраді, бо він зараз у Врадіївці" - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі