середа, 12 червня 2019 17:25

Київську тусовщицю викреслили з партійних списків "Слуги народу"

Київську тусовщицю викреслили з партійних списків "Слуги народу"
Жінку називають київською тусовщицею. Фото: unian.ua

Зі списків партії "Слуга народу", яка йде на парламентські вибори, виключили 25-річну Ірина Панченко під номером 73.

"Після додаткової перевірки вирішили, що Панченко не відповідає нашим критеріям", - заявили у прес-службі "Слуги народу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від "Слуги народу" пішов одіозний кандидат

За якими саме критеріями Панченко не відповідає вимогам партії, не пояснили. Скандал про її персону у партійному списку стався напередодні. Жінка веде активне світське життя та часто публікує відверто фото в стилі топлес і ню в соцмережах. Пізніше ці знімки були "підчищені".

Її батько Сергій Панченко, бізнесмен із Кіровоградської області. До столиці переїхав 2000-го.

Сама ж Ірина закінчила юридичний факультет КНУ ім. Т. Шевченка 2016-го. З 2014-го по 2017 роки навчалася в КІМО. 2018-го проходила курси телеведучих Showmax. З 2014-го до 2017 роки працювала юристом у ТОВ "Торговий дім Фінпром", а з вересня 2017-го - помічником приватного нотаріуса.

Київській тусовщиці Ірині Панченкі місце в партії нібито купили за $2 млн. Ймовірним посередником вважають колишнього нардепа, екс-главу Кримської та Львівської митниць Віктора Тимошенка.

Зараз ви читаєте новину «Київську тусовщицю викреслили з партійних списків "Слуги народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі