субота, 08 травня 2021 15:43

Київський національний університет закликають відрахувати доньку судді за ганебні заяви

Київський національний університет закликають відрахувати доньку судді за ганебні заяви
Донька судді навчається на юридичному факультеті університету. Фото: @kyiv.university

Київський національний університет обіцяє надати належну оцінку після заяв його студентки, доньки судді Печерського районного суду міста Києва Крістіни Константінової про "быдло украинское" і "не наш" окупований росіянами Крим.

Заяву університет опублікував у Facebook

"У відповідь на звернення громадськості інформуємо, що Київський національний університет імені Тараса Шевченка категорично засуджує будь-які прояви сепаратизму та підтримує територіальну цілісність України!

Висловам, що суперечать цій позиції, буде надано належну оцінку", - повідомив ВНЗ.

Донька судді навчається на юридичному факультеті КНУ.

"Чудова" реклама для такого престижного вузу. Такі речі собі дозволяє студентка аж 3 курсу юрфаку. Невже це обличчя майбутнього випускника? Чи навіть судді?", "Так принизити та облити брудом українців, країну і після цього далі мати можливість навчатися в Національному університеті?", "Засудження це звісно добре, але скоро ви дасте їй диплом та ступінь, і вона піде працювати. А де і як вже зрозуміло. Не ганьбіться. Відрахуйте цю колаборантку нафіг", "Рішення має бути одне - відрахувати", "Цікаво, що візьме гору - імідж університету, чи бабло", - пишуть вишу користувачі соцмережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандали в освіті тривають: ВНЗ опублікував заднім числом "наукові трактати" Киви

Вчора у мережі з'явилося відео на якому донька судді Крістіни Константінової на ім'я Настя обізвала українців "бидлом" і виправдовувала російського окупанта, який захопив Крим. Заявляла про "одного из любимых русских исполнителей Басту".

Після суспільного розголосу дівчина опублікувала в Instagram вибачення.

Зараз ви читаєте новину «Київський національний університет закликають відрахувати доньку судді за ганебні заяви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі