середа, 12 червня 2019 01:45

Київська тусовщиця потрапила в списки "Слуги народу"

У списки партії "Слуга народу" на позачергових виборах до Верховної Ради потрапила київська тусовщиця 25-річна Ірина Панченко.

Місце в партії для Панченко нібито купили за 2 млн доларів. Ймовірним посередником вважають колишнього нардепа, екс-главу Кримської і Львівської митниці Віктора Тимошенка, пише "Страна".

Панченко зайняла в списку "Слуги народу" 73 позицію.

Автор: Страна
  Білявка-мажорка зайняла в списку "Слуги народу" 73 позицію.
Білявка-мажорка зайняла в списку "Слуги народу" 73 позицію.

"Панченко Ірина Сергіївна. Дочка Сергія Панченка. Бізнесмен родом із Кіровоградщини. З 2000 року живе в Києві", – розповіло джерело. За непідтвердженими даними, чоловік відомий у кримінальних колах.

Ірина закінчила Київський національний університет імені Т. Г. Шевченка. "Їздить на джипі "Бентлі". Помічена тільки в найдорожчих салонах Києва з собачкою, на тусовках у нічних клубах, ресторанах", – додало джерело.

Автор: Страна
  зайняла в списку "Слуги народу" 73 позицію.
зайняла в списку "Слуги народу" 73 позицію.

Батько дівчини, Сергій Панченко, у відповідь на запитання, як його дочка змогла потрапити в партію, показав її резюме.

 

У керівництві партії "Слуга народу" не змогли одразу відповісти, як дівчина отримала місце в партійному списку, однак пообіцяли розібратися в ситуації.

9 червня партія "Слуга народу" провела з'їзд, на якому озвучили імена перших 100 кандидатів до Верховної Ради.

За мажоритарними округами від партії Зеленського в парламент підуть два журналісти телеканалу "1+1" Олександр Дубинський і Ольга Василевська-Смагляк.

Телеведучого і ресторатора Миколу Тищенка, який має намір балотуватися на дострокових виборах до Верховної Ради, запідозрили в тому, що він купив собі місце в партії "Слуга народу".

У списки "Слуги народу" потрапила також блогерка з Криму Ліза Богуцька, що збила на смерть п'яного пішохода.

У виборчому списку партії також виявився Дмитро Співак, якого пов'язують із головою політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктором Медведчуком.

За мажоритарним округом Дніпропетровської області від "Слуги народу" балотується СБУшник часів президентства Віктора Януковича Віталій Криворучко.

Зараз ви читаєте новину «Київська тусовщиця потрапила в списки "Слуги народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі