вівторок, 02 жовтня 2007 08:13

Київрада оформила 400 земельних питань без БЮТ, "Регіонів" і Кличка

Депутати Київської міськради, без участі фракцій БЮТ, Партії регіонів та депутатської групи Кличка, підтримали в понеділок майже всі земельні питання, а їх було внесено до порядку денного сесії понад 400.

Майже всі ці питання приймалися без доповідей та пояснень, лише за номером у порядку денному та "ключовими" словами з назви відповідного проекту рішення, які озвучувались секретарем Київради Олесем Довгим.

Серед питань, що отримали прохідну кількість голосів, зокрема переведення з територій зелених насаджень до зони житлової забудови понад 7 га земель на вул. Прирічній біля затоки Собаче гирло в Оболонському районі, та внесення відповідних змін до програми комплексного розвитку зеленої зони Києва.

На тій же вулиці Прирічній відведено чергову ділянку землі під будівництво житлово-торговельно-розважального комплексу.

На острові Жуків передана ще одна земельна ділянка, але через відсутність документів, невідомо якої площі, ТОВ "Оздоровчий центр "Сесіль" для "влаштування реабілітаційно-оздоровчого центру із зоною відпочинку".

У Кончі-Заспі на Столичному шосе депутати відвели земельну ділянку ТОВ "Компанія "Грітіс" для "будівництва, експлуатації та обслуговування дошкільного закладу".

У Пуща-Водицькому лісництві на вул. Лісній члени Громадської організації "Садове товариство "Пуща-Водиця" отримали згоду від депутатів Київради на здійснення індивідуального будівництва.

У Кадетському Гаю у Солом"янському районі столиці Всеукраїнській професійній спілці працівників органів державної податкової служби передано земельну ділянку для будівництва житлово-офісного комплексу з об"єктами соціального призначення.

Крім того, окремими великими блоками були розглянуті 16 пунктів порядку денного, і депутати Київради проголосували за відведення земельних ділянок окремим громадянам.

Загалом таких позицій було, згідно з оприлюдненими номерами кадастрових справ, близько 250.

Ще понад три десятки питань, з яких переважна більшість стосувалась землі, були внесені на розгляд депутатів з голосу представниками різних фракцій, що брали участь у роботі сесії, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Київрада оформила 400 земельних питань без БЮТ, "Регіонів" і Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі