понеділок, 07 квітня 2008 12:03

Кияни поставилися до Буша позитивно. Опитування

Більшість киян позитивно сприйняли візит американського президента Джорджа Буша до української столиці. Ці дані "Перша рейтингова система" отримала під час телефонного опитування мешканців Києва 3-5 квітня.

Негативно до цих відвідин поставився лише кожен четвертий мешканець столиці, третині киян було все одно.

Жінки меншою мірою, ніж чоловіки, визначилися зі своїм ставленням до візиту Буша. Серед жінок було більше тих, хто відповів, що їм все рівно.

У розподілі за віковими групами простежуються цікаві тенденції: в наймолодшій віковій групі було найменше тих, хто поставився до візиту Буша позитивно, водночас серед молоді було найбільше респондентів, яким виявилося все одно. Найменше байдужих до візиту президента США громадян серед найстаршої вікової категорії. Респонденти віком 60 років і старші сприйняли візит Джорджа Буша переважно позитивно. Найбільш позитивне сприйняття візиту американського президента до Києва спостерігалося серед представників середніх вікових груп: від 30 до 60 років.

Дослідження проводилося 3-5 квітня 2008 року.

Тип дослідження: репрезентативне опитування населення методом телефонного інтерв"ю за місцем проживання респондента.

За інформацією: Rate1.

Зараз ви читаєте новину «Кияни поставилися до Буша позитивно. Опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі