середа, 06 лютого 2008 11:32

Ківалов виграв суд у "5 каналу"

Народний депутат від фракції Партії регіонів Сергій Ківалов виграв суд у "5 каналу".

Як повідомили у прес-службі Ківалова, Апеляційний суд Києва 5 лютого 2008 року ухвалив рішення, яким визнав недостовірними і наклепницькими відомості про Віктора Януковича, Бориса Колеснікова, Анатолія Кинаха і Ківалова, поширені раніше в ефірі загальнонаціонального телеканалу "5 канал".

"Нарешті поставлена жирна крапка у відкритому судовому процесі за позовом, який тривав майже рік, і в ході якого були вивчені десятки оригінальних документів, фото- і відеоматеріалів. В результаті Апеляційний суд залишив у силі рішення Дніпровського районного суду м. Києва і зобов"язав телеорганізацію власника "5 каналу" спростувати недостовірні відомості таким же чином і в тому ж об"ємі. Недостовірні свідчення, "жонглювання" відповідальністю за правопорушення при телевізійній трансляції між групою організацій тривалий  час дозволяло представникам відповідача ухилятися від участі у судовому процесі", - йдеться у заяві прес-служби Ківалова.

Нагадаємо, у період парламентської кризи в квітні минулого року по "5 каналу" сто сорок разів транслювався відеосюжет, що "викривав" політиків у  здійсненні цілого ряду протиправних дій, пише Цензор.net.

Зараз ви читаєте новину «Ківалов виграв суд у "5 каналу" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі