вівторок, 06 листопада 2007 10:03

Ківалов: У Ющенка з Тимошенко неміцний союз

Кандидат в депутати Верховної Ради від Партії регіонів Сергій Ківалов упевнений, що лідер Блоку свого імені Юлія Тимошенко братиме участь у виборах Президента.

Про це йдеться у повідомленні його прес-служби.

"Вже всім очевидно, що участь Тимошенко в наступних виборах Президента неминуча, не дивлячись на всі її обіцянки", - цитує його слова прес-служба.

Ківалов відзначає, що останнім часом в політикумі актуальними стали розмови про позачергові вибори Ради і Президента.

Він вважає маловірогідним одночасне проведення таких виборів.

"Чим закінчиться протистояння або, м"яко кажучи, неміцний союз Ющенка і Тимошенко, побачимо найближчим часом. Але, в усякому разі, це не повинно закінчуватися одночасними перевиборами глави держави і парламенту", - вважає Ківалов.

Екс-президент Леонід Кравчук вважає, що нинішній Президент Віктор Ющенко може бути обраний на другий термін тільки в тому випадку, якщо зуміє домовитися з Тимошенко.

У вересні Тимошенко допускала висунення єдиного кандидата від БЮТ і Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" на вибори Президента в 2010 році у разі формування цими блоками коаліції в парламенті після виборів 2007 року.

19,1% опитаних "Фондом громадська думка - Україна" готові проголосувати Тимошенко на виборах Президента, пишуть Українські новини

Зараз ви читаєте новину «Ківалов: У Ющенка з Тимошенко неміцний союз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі