четвер, 08 листопада 2007 14:00

Ківалов розкритикував Тимошенко за необізнаність

Кандидат у депутати Верховної Ради від Партії регіонів Сергій Ківалов вважає, що парламент нового скликання не може почати свою роботу без участі його політичної сили. Про це сказано в повідомленні прес-служби ПР.

"Усе, що буде розглядатися без нас - це порушення регламенту. Верховна Рада України не зможе почати роботу без Партії регіонів", - заявив Ківалов.

Він розкритикував лідера блоку свого ім"я Юлію Тимошенко за її висловлення про те, що Рада 6-го скликання почне свою роботу навіть без участі ПР.

"Рада без нашої політичної сили працювати не зможе. Юлія Володимирівна не знає регламент, тому зробила таку заяву", - сказав представник ПР.

Ківалов також назвав невідповідним регламенту парламенту розгляд депутатською групою з організації й підготовки першої сесії нової Ради будь-яких питань без участі його політичної сили.

Він зазначив, що ПР буде брати участь у засіданнях цієї групи вже з наступного тижня (з 12 листопада) після того, як Центральна виборча комісія зареєструє всіх депутатів, вибраних за її списками.

Кандидат у депутати Верховної Ради від блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Руслан Князевич допускає відкриття сесії нової Ради без присутності депутатів від Партії регіонів.

Лідер Блоку свого імені Юлія Тимошенко закликає представників Партії регіонів, Комуністичної партії й Блоку Литвина прийти на засідання депутатської групи з організації й підготовки першої сесії Верховної Ради 6-го скликання.

7 листопада засідання депутатської групи з організації й підготовки першої сесії новообраного парламенту не відбулося через відсутність кворуму.

ПР на засіданні була відсутня.

Зараз ви читаєте новину «Ківалов розкритикував Тимошенко за необізнаність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі