понеділок, 24 лютого 2020 16:21

Кива відредагував пост про 23 лютого 5-річної давності. Соцмережі висміяли нардепа за "принциповість"
5

Народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Кива в Facebook привітав українських чоловіків з 23 лютого і опублікував зображення з написом "День Червоної армії".

Нардеп, зокрема, написав: "Да пошли вони на х*й зі своєю декомунізацією!!! Зі святом нас, чоловіки!!!".

При цьому відношення Киви до святкування 23 лютого кардинальним чином змінилося за останні роки. Користувачі соцмережі звернули увагу: нардеп відредагував свій пост 5-річної давності, в якому просив не вітати його з цією датою.

 

"Схоже, у нас з'явився новий чемпіон з перевзування в повітрі. І це наш знаменитий Ілля Кива. Який примудрився відредагувати свою публікацію аж... за 2015 рік... Просто приклад "принциповості" і "послідовності". Ну, а якщо говорити серйозно, то все це виглядає просто жалюгідно", - написав Михайло Шнайдер.

У коментарях користувачі висміяли нардепа за швидкість реакції, "політичну далекоглядність" і "партійну дисципліну".

 
 

Інші користувачі звинуватили Киву в політичній проституції та запропонували почати відзначати 8 березня, до якого він має таке ж відношення, як і до Радянської армії.

 
 
Зараз ви читаєте новину «Кива відредагував пост про 23 лютого 5-річної давності. Соцмережі висміяли нардепа за "принциповість"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі