середа, 16 вересня 2009 08:21

Кисельов розповів, через кого його вигнали з Регіонів

Кисельов розповів, через кого його вигнали з Регіонів
Депутат Василь Кисельов заявив, що за його виключенням з Партії регіонів стоїть "спікерство" Анатолія Гриценка у Криму.

Він вважає, що рекомендація президії політради Партії регіонів достроково припинити його повноваження керівника кримської організації партії є сигналом для депутатів Криму не ініціювати відставку спікера-"регіонала" Гриценка.

"У середу сесія Верховної Ради Криму і якщо я нібито усунений від керівництва, це рішення - сигнал для прихильників Гриценка", - сказав депутат, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами Кисельова, рішення президії політради прийнято слідом за рішенням політради кримської організації Партії регіонів, яким рекомендовано депутатам фракції блоку "За Януковича" ініціювати питання відставки Гриценка з посади спікера автономії.

Депутат також зазначив, що на засіданні політради кримської організації Партії регіонів прийнято рішення про звільнення з посади начальника кримського виборчого штабу регіоналів Анатолія Могильова і призначення на цю посаду в.о. керівника кримської організації партії Олексія Боярчука.

Як відомо, раніше політрада Партії регіонів на час виборчої кампанії відсторонила Кисельова від керівництва кримської організацією і призначила на цю посаду Боярчука. У той же час, Кисельова перевели в центральний штаб партії.

Багато партійців підтверджують, що у Криму давно існує конфлікт між Кисельовим і кримським спікером Гриценком. Організація фактично розколота між цими лідерами.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Кисельов розповів, через кого його вигнали з Регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі