неділя, 01 квітня 2007 17:11

Кисельов: постійні мітинги прихильників коаліції почнуться в понеділок

У Києві з понеділка прихильники парламентської більшості мають намір проводити мітинги біля будівлі Кабінету міністрів і Верховної Ради на підтримку уряду і коаліції національної єдності, повідомив перший заступник керівника фракції Партії регіонів Василь Кисельов.

- Це буде мітинг, який постійно діятиме, - сказав він.

За словами Кисельова, стало відомо, що опозиція в понеділок і вівторок спробує блокувати роботу Кабінету міністрів і Верховної Ради.

- Ми не дамо їм (опозиції) робити те, що вони задумали, - сказав він.

Депутат повідомив, що, починаючи з неділі, до Києва прибувають жителі різних регіонів для участі в акціях.

Коментуючи підсумки проведення в суботу мітингу на підтримку коаліції і уряду, депутат відзначив, що акція присвячувалась річниці парламентських виборів.

- Ми переконалися, що весь цей час діємо правильно, тому що люди, надавши нам довіру на виборах, підтримують нас і зараз, - підкреслив він.

За словами Василя Кисельова, вибір українського народу не "можна ігнорувати і змінити", як цього добивається опозиція, наполягаючи на достроковому розпуску парламенту.

Він також відзначив, що на мітинг в суботу не всі охочі змогли потрапити через відсутність квитків.

Раніше в Маріїнському парку прихильники коаліції і уряду встановили наметове містечко.

Партія регіонів подала заявку в столичну мерію на проведення акцій з 29 березня по 3 квітня, в період з 8.00 до 22.00 на Європейській і Михайлівській площах. Громадська організація "Молодь регіонів України" також подала заявку на проведення акцій з 29 березня по 3 квітня в Маріїнському парку, парку Шевченка і на Контрактовій площі.

В суботу на Європейській площі пройшов мітинг прихильників коаліції, на якому виступив прем"єр-міністр Віктор Янукович, передає Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Кисельов: постійні мітинги прихильників коаліції почнуться в понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі