пʼятниця, 16 листопада 2007 13:38

Кириленку вже не дуже подобається угода з БЮТ

Кириленку вже не дуже подобається угода з БЮТ
Голова політради блоку "Наша Україна – Народна самооборона" В"ячеслав Кириленко не виключає можливості внесення змін до коаліційної угоди. Про це він заявив в інтерв"ю газеті "Україна молода".

"Думаю, зміни будуть. І вони як мінімум стосуватимуться питань, пов"язаних із термінами переходу на професійну армію", - сказав Кириленко.

"Але я не сприймав би це як якісь трагічні речі. Навколо тексту угоди значно більше ажіотажу, ніж конкретних складнощів", - переконаний Кириленко.

"Будь-які зміни до тексту угоди не стануть на заваді створенню коаліції, - наголосив він. - І в чому я точно переконаний, так це в тому, що питання переходу на контрактну армію не може бути яблуком розбрату між демократичними силами".

Раніше голова Політради блоку "Наша Україна – Народна самооборона" В"ячеслав Кириленко заявляв, що коаліційна угода між БЮТ та НУ-НС не підлягатиме ревізії.

Зараз ви читаєте новину «Кириленку вже не дуже подобається угода з БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі