четвер, 09 жовтня 2008 19:15

Кириленко вважає неможливою коаліцію з Партією регіонів

Для фракції НУ-НС, як і раніше, залишається неможливою коаліція з Партією регіонів. Про це на брифінгу у ВР заявив лідер фракції НУ-НС В"ячеслав Кириленко.

"Зараз, я думаю, буде багато риторики навколо того, що начебто була створена якась нова коаліція. Повідомляю вас, що "Наша Україна", як і раніше, вважає, що коаліція з ПР для нас неможлива. Але для нас можливе таке голосування, яке забезпечить зарплату членам окружних і дільничних комісій, фінансування друку бюлетенів на вибори і оплату праці всіх тих, хто причетний до офіційного виборчого процесу", - зокрема, сказав він.

За словами Кириленка, відповідальні політсили повинні виконувати Указ Президента про розпуск парламенту, а не триматися за свої крісла. "Ось це наша проста відповідь усім тим, хто, місяць голосуючи за антиконституційні закони з "регіоналами" і комуністами, прибіг зараз швиденько сюди до журналістів і сказав, що нібито створена якась нова коаліція. Це чиста фальсифікація, тому що нашим завданням є просто розблокування виборчого процесу", - пояснив лідер фракції НУ-НС, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко вважає неможливою коаліцію з Партією регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі