середа, 04 червня 2008 14:51

Кириленко: Україні ніяке НАТО не світить до 2017 року

БЮТ здивований рішенням Держдуми РФ і радить не квапитись з ухваленням таких рішень. Про це журналістам заявив сьогодні голова фракції БЮТ у парламенті Іван Кириленко.

За його словами, до 2017 р. на території України розміщуватиметься Чорноморський флот РФ, а тому "ніяке НАТО навіть не світить".

"До 2017 р. зміниться ще 10 дум і 20 парламентів. Хай багато не мечуть ікру", - сказав він.

На думку Кириленка, російська сторона не повинна забігати наперед і жити проблемами 2017 р., а перейматися нинішніми актуальними питаннями.

До 2017-го зміниться ще 10 дум і 20 парламентів

Нагадаємо, депутати Державної думи Російської Федерації сьогодні прийняли звернення до президента і уряду РФ у зв"язку з підсумками парламентських слухань про стан російсько-українських відносин і виконання зобов"язань за Договором про дружбу, співпрацю і партнерство між Російською Федерацією і Україною. У своєму зверненні Держдума наполягає на посиленні міждержавних зв"язків Росії і України. Вона також не виключила можливості розірвання договору про дружбу і співпрацю між Росією і Україною, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко: Україні ніяке НАТО не світить до 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі