середа, 03 вересня 2008 12:22

Кириленко: Тимошенко не повинна була зраджувати коаліцію через Балогу

Лідер парламентської фракції "Наша Україна - Народна самооборона" В"ячеслав Кириленко критикує прем"єр-міністра Юлію Тимошенко за безвідповідальну позицію в питанні існування коаліції.

Про це він заявив на прес-конференції.

За словами Кириленка, кожен повинен відповідати за свою справу, в незалежності від того, як він відноситься до будь-якого посадовця, зокрема до глави Секретаріату президента Віктору Балозги.

"Прем"єр-міністр не має ради своєї нелюбові до глави Секретаріату президента, або будь-якого іншого посадовця, йти на розвал коаліції і зраджувати з Партією регіонів і КПУ", - сказав він.

Кириленко відзначив, що якщо прем"єр-міністра дратують заяви Балоги, і ради цього вона готова пожертвувати коаліцією демсил, то це "безвідповідальна" позиція.

Стосовно Балоги, то за словами Кириленко він вже давно не є членом партії "Наша Україна", і всі його дії до політичної сили Кириленко не мають відношення.

"Провокувати і уряд, і коаліцію, і прем"єра може хто завгодно. Але реакція, яка веде до розвалу коаліції, неприпустима", - сказав він.

РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко: Тимошенко не повинна була зраджувати коаліцію через Балогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі