середа, 26 березня 2008 09:11

Кириленко сумнівається, що буде єдиний кандидат від демсил

Лідер блоку "Наша Україна - Народна самооборона" В"ячеслав Кириленко без оптимізму дивиться на процес висування єдиного кандидата на посаду міського глави Києва від демократичних сил на виборах мера Києва.

"Станом на сьогодні в мене особисто оптимізму з цього приводу не занадто багато. Тому що, як мінімум, дві політичні сили з партій від демократичної коаліції заявили про те, що будуть брати участь у виборах мера Києва поза залежністю від якихось домовленостей", - сказав Кириленко в ході брифінгу у Львові, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

На його думку, такий розвиток подій може ускладнити перемогу представників демократичної коаліції на виборах мера Києва, оскільки "їм доведеться бороти не тільки з чинним мером Черновецьким, але, напевно, насамперед, між собою".

Кириленко підкреслив, що висування єдиного кандидата від демсил на виборах мера Києва є для всіх політичних сил від коаліції завданням номер один.

"Наша Україна" була першою партією, за його словами, що прийняла з цього приводу офіційне рішення президії і розіслала усім своїм політичним партнерам.

У той же час, за його словами, програмою мінімум на виборах у міську раду має стати створення блоку не менш, ніж із трьох політичних сил: НУ-НС, Блоку Кличка, що могли б разом з БЮТ сконцентрувати навколо себе виборців.

Як повідомлялося, лідер "Народної самооборони", міністр внутрішніх справ Юрій Луценко запропонував лідерам демократичних сил 26 березня зібратися для висування єдиних кандидатур на позачергових виборах керівництва столиці.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко сумнівається, що буде єдиний кандидат від демсил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі